True stories: Mille

True stories: Mille

Min vej væk fra stofferne

UDKOMMER 10. FEBRUAR

Læs mere

Mille har det svært med pigerne i klassen og har det nemmere med drengene. Milles fætter, Rasmus, er nogle år ældre, men hun trives meget bedre med ham og hans venner. De ryger cigaretter, men snart er det ikke længere bare cigaretter de ryger, men også hash – og hurtigt andre hårdere stoffer.

Det griber hurtigt om sig, og inden Mille når at fylde 15 år, stikker hun jævnligt af hjemmefra om natten for at feste, drikke og tage stoffer, MASSER AF STOFFER...

For nogle børn og unge er det svært at vokse op og stå ansigt til ansigt med livets overgange. Nogle børn og unge mangler positive rollemodeller i deres liv. De føler ikke, de har mulighed for at træffe sunde valg for deres egen fremtid, og de har ikke noget netværk, der kan fange dem, når de slår sig på voksenlivet.

Bogen om Mille er blevet til i samarbejde med virkelighedens Mille, som slet ikke hedder Mille. Hun har i bogen fortalt sin historie til bogens forfatter for at fortælle hendes historie videre til andre unge.

True Stories er lavet i samarbejde med Ungdommens Røde Kors.

Presse

Her kan du finde billedmateriale og pressemeddelelse. 

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.

     
   Pressemeddelelse

   


Forside
     

  Forfatterfoto af Louise Roholte                                                          
True stories: Mille - Min vej væk fra stofferne
Louise Roholte
1. udgave 2021
Paperback
Aldersgruppe: 13+
ISBN: 9788762734357
Antal sider: 168
Pris: 249,95 kr.
Serie: True stories
Udgiver: Gad Børnebøger
Udgivelsesdato: 10-02-2021

Kig i bogen

Forfatter

Louise Roholte

Louise Roholte

Louise Roholte, f. 1982, kommer fra Præstø. Læs mere

Lignende bog