True stories: Kasper

True stories: Kasper

Mit liv som børnehjemsbarn

De voksne i Kaspers liv drikker for meget, og hans mor bliver med jævne mellemrum indlagt med problemer med hjertet og psyken.

Pris: 149,95 kr.
Køb
Læs mere

De voksne i Kaspers liv drikker for meget, og hans mor bliver med jævne mellemrum indlagt med problemer med hjertet og psyken. Der sker så mange ting derhjemme, at det er svært at koncentrere sig, så Kasper kommer bagud i skolen, hvor han også synes, at det er svært at passe ind.

Hans forældre og en socialrådgiver bliver enige om, at han skal på Orøstrand, som er en slags børnehjem.

Tre måneder. Så længe siger de, at han skal være der, og han har bestemt ikke tænkt sig at blive der et sekund længere …

For nogle børn og unge er det svært at vokse op og stå ansigt til ansigt med livets overgange. Nogle børn og unge mangler positive rollemodeller i deres liv. De føler ikke, de har mulighed for at træffe sunde valg for deres egen fremtid, og de har ikke noget netværk, der kan fange dem, når de slår sig på voksenlivet.

Bogen om Kasper er blevet til i samarbejde med virkelighedens Kasper, som slet ikke hedder Kasper. Han har i bogen fortalt sin historie til bogens forfatter for at fortælle hans historie videre til andre unge.

True Stories er lavet i samarbejde med Ungdommens Røde Kors. Frivillige fra Ungdommens Røde Kors laver aktiviteter for børn og unge på døgninstitutioner landet over. Det er et frirum for de anbragte, hvor det kun handler om at være barn eller ung. Læs mere her.

Lektørudtalelse, DBC

Kasper - mit liv som børnehjemsbarn

Vurdering
Det er en tankevækkende bog, som giver et fint billede af et barns udvikling, men også fortæller positivt, hvad et godt børnehjem med kompetent og kærligt personale kan udrette. Bogen kan læses af dem, der kan lide socialrealistiske bøger

Skrevet af Elisabeth Bennetsen

Presse

Her kan du finde billedmateriale og pressemeddelelse. 

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.

     
   Pressemeddelelse

   


Forside
     

  Forfatterfoto af Louise Roholte                                                          
True stories: Kasper - Mit liv som børnehjemsbarn
Louise Roholte
1. udgave 2021
Paperback
Aldersgruppe: 13+
ISBN: 9788762735828
Antal sider: 168
Pris: 149,95 kr.
Serie: True stories
Udgiver: Gad Børnebøger
Udgivelsesdato: 10-02-2021

Kig i bogen

Forfatter

Louise Roholte

Louise Roholte

Louise Roholte, f. 1982, kommer fra Præstø. Læs mere

Lignende bog