Rytter

Rytter

UDKOMMER 11. OKTOBER

Læs mere

I ungdomsromanen Rytter mærkes den sitrende spænding og presset, der udfolder sig i en hestestald nord for København. Her har gymnasiepigen Amanda et stort ønske om at nå langt inden for ridesporten, men er hun klar til at gå på kompromis med sin moral og sine grænser for at opnå drømmen?

Gymnasiepigen Amanda deltager i dressurkonkurrence med hesten Justin, men det er et pres at følge med. Også hestene i stalden bliver presset til det yderste.

Det hele begynder at blive for voldsomt, både træningen med Justin, skolen, stjernetræneren Franks interesse og hendes egne ambitioner. For Amanda vil da gøre alt at blive bedre og vinde flere konkurrencer, vil hun ikke?

En stærk ungdomsroman om hestesport, dyreplageri og overgreb.

Tidligere udgivelser: Topscorer samt den selvstændige fortsættelse Den lange bane. Desuden MinusmandPlusmand og Død mand stå. Fælles for historierne er, at de foregår i miljøer præget af råhed, hvor man må træde i karakter for at overleve....

"Forfatteren er en af de bedste til at skildre unge, som må navigere i danske miljøer, der er præget af en vis hårdhed!"
Lektørudtalelse på Topscorer

Rytter
Conrad Fields
1. udgave 2022
Softcover
Aldersgruppe: 13+
ISBN: 9788762740457
Antal sider: 180
Pris: 199,95 kr.
Udgiver: Gad Børnebøger
Udgivelsesdato: 11-10-2022

Forfatter

Conrad Fields

Conrad Fields

Conrad Fields er barn af en dansk mor og en amerikansk far og har tidligere instrueret film, arbejdet som tv-producer og stiftet festivalen Copenhagen Shortfilm. Læs mere