Den døde dame

Den døde dame

Historien foregår i halvtredserne i København og på Bornholm, hvor den seje, handlekraftige københavnerpige Vera pludselig står alene med en vigtig opgave.

Pris: 269,95 kr.
Køb
Læs mere

Historien foregår i halvtredserne i København og på Bornholm, hvor den seje, handlekraftige københavnerpige Vera pludselig står alene med en vigtig opgave. Hun skal til Bornholm og aflevere en konvolut med penge for sin syge mor. Det lyder som en overkommelig opgave, men damen, hun skal aflevere pengene til, er død, og der er mange, der er ude efter hendes penge.

Pludselig befinder Vera sig i en højst dramatisk situation, som trækker tråde tilbage til hendes mors ungdom og Veras egen ukendte far.

… og så kom han med et forslag, der var så vildt, at jeg for to dage siden ikke ville have drømt om at tage imod det, ja, mere end det. Jeg ville ikke have kunnet forestille mig, at jeg nogensinde ville befinde mig i en situation, hvor nogen overhovedet ville stille mig et så totalt sindssygt forslag.

Anmeldelser og omtale

”Thorstein Thomsen har endnu engang skrevet en ungdomsroman, der ikke er til at lægge fra sig (…) spændende, giver stof til eftertanke (…) Her er meget at komme efter. Både tekst og indholdsmæssigt.” – æseløre.dk

Presse

Her kan du finde billedmateriale. 

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.
Forside 
 


Forfatterfoto af Thorstein Thomsen                                         
Foto: Privat                                             Den døde dame
Thorstein Thomsen
1. udgave 2020
Softcover
Aldersgruppe: 10-12 år, 13+
ISBN: 9788762733794
Antal sider: 126
Pris: 269,95 kr.
Udgiver: Gad Børnebøger
Udgivelsesdato: 15-01-2020

Kig i bogen

Forfatter

Thorstein Thomsen

Thorstein Thomsen

Thorstein Thomsen, f. 1950, er cand.mag., forfatter og musiker. Læs mere

Lignende bog