Velkommen til sygepleje
KatalogSygeplejebogen

Sygepleje

Her finder du lærebøger, der henvender sig til sygeplejestuderende og andre studerende på de sundhedsfaglige og pædagogiske professionsbacheloruddannelser.

Mange af vores udgivelser er desuden velegnede for diplom-, master- og kandidatstuderende inden for det sundhedsfaglige område. Også uddannede sygeplejersker og andet sundhedspersonale kan finde relevant litteratur her.

Bedre overgange

Veje til fremtidens sygeplejerskeuddannelse


Bogen Bedre overgange – veje til fremtidens sygeplejerskeuddannelse giver et indblik i, hvordan overgange kan forstås i relation til uddannelsesforløb, som strækker sig fra indgangen til uddannelsen til det videre arbejdsliv som sygeplejerske.

Formålet med bogen er dels at give sygeplejersker og undervisere på professionshøjskoler samt andre sundhedsprofessionelle indsigt i og viden om overgange, dels at sætte fokus på de overgangsproblematikker, som kan opstå for sygeplejestuderende igennem uddannelsesforløbet.

Læs mere om bogen her

Rabat til medlemmer af DSR og SLS

Sygeplejersker og sygeplejestuderende, der er medlem af Dansk Sygeplejeråd eller Sygeplejestuderendes Landssammenslutning, får 20% rabat på sygeplejefaglige bøger, der er udgivet af Gads Forlag. Klik HER og læs mere.

Har du styr på reglerne for kopiering og deling af studiebøger? Kampagnen Os der elsker viden oplyser og guider studerende om lovlig brug af studiebøger.

Studybox


Studybox er en digital pensumtjeneste, der giver studerende mulighed for at streame studiebøger fra ét sted. Studybox tilbyder studiebøger til uddannelserne: lærer, pædagog, socialrådgiver, sygeplejerske, ergoterapi og fysioterapi. Se mere her: https://studybox.dk/