Skønlitteratur

Kærlighedens år

Kærlighedens år er en roman om længsel, lyst og frihed. Det er en rå og rørende fortælling om mødre og døtre og om kampen for frigørelse gennem tre generationer.

Nanna er nyskilt og lige flyttet ind i en lejlighed i Sydhavnen med sine tre børn. Som podcaster og dokumentarist lever Nanna af at fortælle historier, og i forsøget på at forstå sin egen historie beslutter hun at lave en udsendelse om sin mor. Elisabeth var frontfigur for 1970’ernes Rødstrømpebevægelse, smuk og feteret i sin storhedstid. Men Nanna er vokset op med en helt anden udgave af moren, der, efter et brud med både kvindekampen og Nannas far, forskansede sig hos sine forældre med sin lille datter.

Læs mere om bogen her

Dagene, dagene, dagene


Dagene, dagene, dagene er en poetisk pageturner og et studie i succes og fiasko, berømmelse, forbrug, sandhed og bedrag. Romanen er nomineret til Sveriges Radios Romanpris og EU’s Litteraturpris og er desuden solgt til filmatisering. 

Bibbs er egentlig talentløs, men på trods af det har hun længe været berømt. Hendes storheds­tid som influencer og tv-vært er for længst forbi. Desuden fylder hun snart 39, og der kommer hele tiden yngre modeller til. Da Bibbs’ kæreste slår op med hende, står hun over for et ultimatum: Hvis hun vil blive i lej­ligheden, må hun skaffe 100.000 kr. på en uge. For ti år siden ville hun let kunne have skaffet den slags penge, men i dag virker det umu­ligt – og fra den ene dag til den anden befinder Bibbs sig i en desperat situation, hvor alt er til forhandling, og alt er til salg.

Læs mere om bogen her

Modtag Gads Nyhedsbrev

Ønsker du også nyt om forlagets børnebøger eller lærebøger?

Bestsellere: Skønlitteratur 

1. En linje i verden

En linje i verden

"Det er et mesterværk." – Dagbladet Information

Læs mere

2. Døden mellem linjerne

Døden mellem linjerne

Kåret til årets krimi i The Times og vinder af den prestigefyldte Edgar Award fo...

Læs mere

3. Årene

Årene

Årene betragtes som et moderne mesterværk i fransk litteratur. Det er en roman o...

Læs mere

4. På min huds sorthed

På min huds sorthed

Aaiún Nin debuterer med denne digtsamling, hvor digtene kredser om kroppen – den...

Læs mere

5. Dagene, dagene, dagene

Dagene, dagene, dagene

En poetisk pageturner og et studie i succes og fiasko, berømmelse, forbrug, sand...

Læs mere