Shanes monstre

Shanes monstre

Stygge skabninger med store følelser

Velkommen til monstrenes rige!

Pris: 149,95 kr.
Køb
Læs mere

Velkommen til monstrenes rige!

I denne bog kan du møde 12 skabninger, som alle har rødder langt tilbage i tiden. Nogle af dem er over 2.000 år gamle. Dengang var monstre en naturlig del af menneskers virkelighed. Monstrene gav dem et sprog og en forståelse af alle de følelser, som prægede hverdagen. 

Bliver du nogle gange bange, vred, ked af det eller bare jublende glad? Alle følelser er rigtige, også de ubehagelige. Alle følelser er der nemlig af en grund. Og de er faktisk vigtige at give plads til, for følelser giver dig mulighed for at vise verden omkring dig, hvordan du har det.

Selvom vi mennesker måske ikke tror på vampyrer og drager i dag, så skaber vi stadigvæk monstre. Når vi fx ikke tør tale om vores følelser, så skaber vi indre monstre, og det kommer vi alle til en gang imellem. Når vi ikke tør være ærlige, så opstår der monsterstore følelser i og mellem mennesker, akkurat ligesom i gamle dage. Men hvis vi kan tale åbent om de følelser, der fylder os, bliver det nemmere at forstå og acceptere dem, og måske bliver det så nemmere at slippe dem igen.

Måske kan de 12 monstre i denne bog hjælpe dig med at finde ud af, hvilke følelser det er, der fylder dig, og hvordan du skal behandle de svære følelser. For jo mere vi forstår vores følelser, jo mindre bange bliver vi for dem. I bogen vil du bl.a. møde Mare, der er angstens monster, Blemmya, tristhedens monster, Basilisk, usikkerhedens monster og Krake, kærlighedens monster.

Bogen er baseret på udstillingen MONSTER - STYGGE SKABNINGER MED STORE FØLELSER i ruinerne under Christiansborg. 

Lektørudtalelse, DBC

Shanes monstre : stygge skabninger med store følelser

Vurdering:
Alle oplever at få ubehagelige følelser indimellem, og de følelser opstår af en årsag. Denne bog sætter ord på forskellige følelser ved at lade historiske monstre symbolisere årsagerne. En fin måde at lægge op til samtale mellem barnet og den voksne. Bogen vil også kunne fungere som underholdende bladre-bog, hvor den helt sikkert vil blive læst med stor fornøjelse

Skrevet af Stine Veisegaard


Shanes monstre - Stygge skabninger med store følelser
Shane Brox & Olene Bergman
1. udgave 2022
Hardcover
Aldersgruppe: 6-9 år
ISBN: 9788762741164
Antal sider: 36
Pris: 149,95 kr.
Udgiver: Gad Børnebøger
Udgivelsesdato: 22-04-2022

Lignende bog