Industri, Industri

Industri, Industri

25 stk. dansk kulturarv

Bogen præsenterer 25 nationale monumenter, som samlet beskriver Danmarks industrielle udvikling.

Pris: 149,00 kr.
Køb
Læs mere

Industrien har spillet en hovedrolle i tilblivelsen af det Danmark, vi kender i dag; den har formet de danske byer og landskaber og præget vores hverdag gennem de sidste godt 150 år. Den har givet os nye teknologier og maskiner, nye måder at arbejde på og nye varer. Den har været afgørende for arbejderkulturen, driftige iværksættere og foretagsomme erhvervsfolk. Den har inspireret kunsten og påvirket arkitekturen.

Pragtværket Industri, Industri – 25 stk. dansk kulturarv sætter fokus på denne oversete del af kulturarven og er – her mod slutningen af Industrikulturens År 2007 – kulminationen på Kulturarvsstyrelsens fireårige satsning på industrisamfundets kulturhistorie.

En række af landets førende kendere af industriens kulturarv præsenterer i bogen de 25 nationale monumenter, som tilsammen fortæller historien om, hvordan Danmark blev til det industrisamfund, vi kender i dag.
 
"En særdeles vellykket bog og et flot bidrag til Industrikulturens År. Den er velskrevet med høj læsekvalitet gennem de afvekslende skift mellem den store og den lille historie. Det er berigende og informativ læsning. Intet mindre end et must." – historie-online.dk
Industri, Industri - 25 stk. dansk kulturarv
Caspar Jørgensen
1. udgave 2007
Hardcover
ISBN: 9788712043317
Antal sider: 208
Pris: 149,00 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 20-09-2007